Benefietfeest 25 november

Affiche Benefiet.jpg

Sinds enkele jaren is er een samentuin aan het Zusters-der-Armenplein, de Verborgen Kloostertuin. Alle buurtbewoners kunnen er samen groenten en fruit kweken. Sinds begin 2017 hebben we ook ‘Spilkiekes’. Onze Spilkiekes eten ons groenafval op. De mest en compost worden achteraf gebruikt in de Verborgen Kloostertuin. Onze doelstellingen zijn eenvoudig. Ten eerste tonen dat je samen groenten en fruit kan kweken in de stad. Ten tweede dat je makkelijk samen kippen kunt houden in de publieke ruimte, als je je aan een paar regels houdt. En dat heeft alleen maar voordelen! We brengen mensen samen en we maken onze wijk groener en duurzamer.

Kippen zijn vrolijke beestjes en daarom willen wij graag een vrolijk benefietfeestje voor onze buurt. Waar kan dat beter dan in café The Strange aan de Dambruggestraat 123 te 2060 Antwerpen. Afspraak op zaterdag 25 november. We starten vanaf 20u. U kan op voorhand ticketjes kopen in … of aan de kassa. Vol is vol!

Wij hopen met dit benefietfeest de Verborgen Kloostertuin en de spilkiekes bekend te maken bij alle buurtgenoten. Extra helpende handen en extra financiële steun zijn meer dan welkom!

Kot kot kot kedei, wees erbij!   

Locatie: café The Strange, Dambruggestraat 123 te 2060 Antwerpen

Tijdstip: zaterdag 25 november 2017, vanaf 20u

Info: www.spilkiekes.be

Tickets: 10 euro