Welke handelaren uit Antwerpen-Noord willen sponsor worden van ons benefietfeest?

Sinds enkele jaren is er een samentuin aan het Zusters-der-Armenplein, de Verborgen Kloostertuin. Alle buurtbewoners kunnen er samen groenten en fruit kweken. Sinds begin 2017 hebben we ook ‘Spilkiekes’. Onze Spilkiekes eten ons groenafval op. De mest en compost worden achteraf gebruikt in de Verborgen Kloostertuin. Zo brengen we mensen en dieren samen, maken we onze wijk groener en duurzamer.

Kippen zijn vrolijke beestjes en daarom willen wij graag een vrolijk benefietfeestje voor onze buurt. Waar kan dat beter dan in café The Strange aan de Dambruggestraat 123 te 2060 Antwerpen. Afspraak op zaterdag 25 november. We starten vanaf 20u. U kan op voorhand ticketjes kopen in … of aan de kassa. Vol is vol!

Wij hopen met dit benefietfeest de Verborgen Kloostertuin en de spilkiekes bekend te maken bij alle buurtgenoten. Extra helpende handen en extra financiële steun zijn meer dan welkom!

Locatie: café The Strange, Dambruggestraat 123 te 2060 Antwerpen

Tijdstip: zaterdag 25 november 2017, vanaf 20u

We zijn op zoek naar handelaren uit de buurt die ons benefietfeest willen sponsoren. Voor 50 euro financiële steun bieden wij het volgende aan;

1.    Logo op affiches

2.    Logo op steunkaarten

3.    Logo op flyers

4.    Vermelding op het benefietfeest

5.    Vermelding op website www.spilkiekes.be

6.    Vermelding op sociale media: facebookpagina Verborgen Kloostertuin, Twitter, …

7.    Gratis toegang voor 2 personen op benefietfeest

 

Verborgen Kloostertuin collectief (feitelijke vereniging)

Rekeningnummer: BE83001818266515

Contactpersoon: koenwynants@hotmail.com